Αρχική Select Language ηλεκτρονικοί πίνακες, συστήματα χρονομέτρησης, ηλεκτρονικές πινακίδες LED, ηλεκτρονικά χρονόμετρα, φωτεινοί πίνακες

Ιστορία

 
Αντικείμενο Εργασιών Φιλοσοφία Άνθρωποι Ιστορία Έρευνα & Ανάπτυξη Πιστοποιητικά
  ΙΣΤΟΡΙΑ

Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζονται κάποιες ημερομηνίες - σταθμοί στην ιστορία της TANCo.

1982, Ίδρυση της TANCo electronics. Η TANCo αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία στον τομέα της χρονομέτρησης αθλητικών γεγονότων και μία από τις λίγες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο.

1983, Η TANCo παράγει τον multisport ηλεκτρονικό πίνακα αποτελεσμάτων TN6 και τα ηλεκτρονικά χρονόμετρα 24’’  TN5 για κλειστά γυμναστήρια που στηρίζοταν στην παλαιότερη τεχνολογία των λαμπών. Με αυτούς τους πίνακες η TANCo εξόπλισε δεκάδες κλειστά γυμναστήρια στην Ελλάδα όπου και διεξήχθησαν χιλιάδες αγώνες, ανάμεσα στους οποίους πολλά Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

1988, Η TANCo επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα της πληροφόρησης επιβατών με εφαρμογές αρχικά σε αεροδρόμια και δέκα χρόνια αργότερα σε σιδηροδρομικούς σταθμούς.

1990, Η TANCo παράγει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό TN7 για τα κολυμβητήρια (κολύμβηση και υδατοσφαίριση) και σταδιακά εξόπλισε με τα προϊόντα της σχεδόν όλα τα κολυμβητήρια της Ελλάδος.

1996, Η TANCo ξεκινά της παραγωγή ηλεκτρονικών πινάκων πληροφόρησης κοινού για οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, νοσοκομεία και εργοστασία.

2000, Η TANCo επεκτείνει την δραστηριότητά της σε έναν ακόμα τομέα, στο σχεδιασμό και στην παραγωγή ηλεκτρονικού εξοπλισμού διαχείρισης κυκλοφορίας με εφαρμογές σε διεθνής αυτοκινητόδρομους.

2003, Η TANCo παράγει μία νέα σειρά ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων και χρονομέτρων 24’’, νέας γεννιάς, τα μοντέλα TNA6 και TNA5 που βασίζονται στην τεχνολογία LED.

2004, Η TANCo κατασκευάζει 6 μεγάλους ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων για στάδια ποδοσφαίρου και στίβου για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων "Αθήνα 2004".

2009, Η TANCo μελετά και κατασκεύαζει νέα προϊόντα για κλειστά γυμναστήρια (σειρά TNE6), καθώς και ηλεκτρονικές πινακίδες για πρατήρια υγρών καυσίμων.

2010, Η TANCo κατασκευάζει νέους ηλεκτρονικούς πίνακες για ανοικτά γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

2011, Η TANCo σχεδιάζει ένα νέο τύπο ηλεκτρονικού πίνακα  ειδικά σχεδιαμένο για αγώνες χειροσφαίρισης (σε επίπεδο παγκόσμιων πρωταθλημάτων). Με το προϊόν αυτό διεξήχθη το XVIII I.H.F. Men’s Junior World Handball Championship. Η TANCo επίσης σχεδιάζει ηλεκτρονικούς πίνακες LED για καράβια και λιμάνια.

Σήμερα, μετά από 30 χρόνια αριστείας και σταθερότητας, η TANCo αποτελεί την κορυφαία ελληνική κατασκευαστική εταιρεία στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων για πληροφόρηση κοινού και χρονομέτρηση αγώνων. Οι άνθρωποι στην TANCo εργάζονται με πάθος σε νέα projects με στόχο την παραγωγή βελτιωνένων και καινοτόμων προϊόντων. 
 Εταιρεία Προϊόντα Έργα Αντιπρόσωποι Περισσότερα
Δραστηριότητες
Φιλοσοφία
Άνθρωποι
Ιστορία
R&D
Πιστοποιητικά
Αθλητισμός
Πληροφόρηση Επιβατών
Πληροφόρηση Κοινού
Διαχείριση Κυκλοφορίας
Πελάτες
Αθλητικές Διοργανώσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες
Φωτογραφικό Υλικό
Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ασία
Αφρική
Συνεργάτες
Υποστήριξη
Επικοινωνία
Χάρτης Πλοήγησης
Καριέρα
Επίσημη Ιστοσελίδα        Βρείτε μας στο:
 
Γραφεία Ελαιών 12, 13123 Ίλιον, Αθήνα, Ελλάδα - Τηλ: 210 2618 600, Φαξ: 210 2633 486, e-mail: tanco@tanco.gr
TANCo electronics Α.Ε. - Copyright © 2012 - All rights reserved