Αρχική Select Language ηλεκτρονικοί πίνακες, συστήματα χρονομέτρησης, ηλεκτρονικές πινακίδες LED, ηλεκτρονικά χρονόμετρα, φωτεινοί πίνακες

Υποστήριξη
  Φιλοσοφία της TANCo είναι η συνεχής υποστήριξη των προϊόντων της μετά την πώληση (after sale support). Το όνομα TANCo έχει συνδεθεί με την παραγωγή προϊόντων που ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις, αρχικά κατά τη διαδικασία παραγωγής και στη συνέχεια με την άρτια τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της μετά την πώληση και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που ασχολείται με τη μελέτη, σχεδίαση και παραγωγή των προϊόντων, αλλά και κατάλληλα εργαλεία, υλικά και εξοπλισμό για την υποστήριξη μετά την πώληση τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο software. Το προσωπικό της είναι άρτια καταρτισμένο και ενημερώνεται συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις παρακολουθώντας σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει προϊόντα χρησιμοποιώντας υλικά και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Η διαδικασία σχεδιασμού στοχεύει στην ανάπτυξη προϊόντων με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη η επισκευή τους σε περίπτωση τυχόν βλάβης. Επίσης φροντίζουμε να διατηρούμε πάντα σε στοκ ανταλλακτικά για τουλάχιστον 10 έτη προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα ανεύρεσής τους στο μέλλον.

Επιπλέον διαθέτει αυτοκίνητα πλήρως εξοπλισμένα για την άμεση πρόσβαση στα σημεία των εγκαταστάσεων σε περίπτωση κλήσης για τεχνική υποστήριξη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η TANCo διαθέτει τεχνικό προϊστάμενο που βρίσκεται στη διάθεση των πελατών της όλο το 24ωρο για τηλεφωνική υποστήριξη σε hardware, software και χειρισμό.
 
 Εταιρεία Προϊόντα
Έργα
Αντιπρόσωποι
Περισσότερα
Δραστηριότητες
Φιλοσοφία
Άνθρωποι
Ιστορία
R&D
Πιστοποιητικά
Αθλητισμός
Πληροφόρηση Επιβατών
Πληροφόρηση Κοινού
Διαχείριση Κυκλοφορίας
Πελάτες
Αθλητικές Διοργανώσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες
Φωτογραφικό Υλικό
Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ασία
Αφρική
Συνεργάτες
Υποστήριξη
Επικοινωνία
Χάρτης Πλοήγησης
Καριέρα
Επίσημη Ιστοσελίδα        Βρείτε μας στο:
 
Γραφεία Ελαιών 12, 13123 Ίλιον, Αθήνα, Ελλάδα - Τηλ: 210 2618 600, Φαξ: 210 2633 486, e-mail: tanco@tanco.gr
TANCo electronics Α.Ε. - Copyright © 2012 - All rights reserved