Αρχική Select Language ηλεκτρονικοί πίνακες, συστήματα χρονομέτρησης, ηλεκτρονικές πινακίδες LED, ηλεκτρονικά χρονόμετρα, φωτεινοί πίνακες

Συστήματα Χρονομέτρησης - Ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων για αθλήματα υγρού στίβου
 
Η TANCo electronics, πρωτοπόρος στον τομέα της χρονομέτρησης αγώνων, προσφέρει υψήλης ακρίβειας συστήματα χρονομέτρησης υγρού στίβου (κολύμβηση, υδατοσφαίριση, συγχρονιμένη κολύμβηση, καταδύσεις). Η ακρίβεια χρόνου και η υψηλή απόδοση, που χαρακτηρίζουν τα συστήματα της TANCo, τα καθιστούν σαν μία άριστη λύση για Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς και Παγκόσμια και Εθνικά Πρωταθλήματα.
 
 


  Κολύμβηση
Για τους αγώνες κολύμβησης, η TANCo προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση, με ηλεκτρονικό εξοπλισμό και συστήματα χρονομέτρησης. Το σύστημα αποτελείται από το κεντρικό χρονόμετρο, ηλεκτρονικές πλάκες αφής, πλάκες επιστροφής, ηλεκτρονικούς βατήρες εκκίνησης, arrival buttons, converters, ηχητικό σύστημα εκκίνησης, αντικυμμαντικές διαδρομές, ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων κτλ.
 
     
 


  Υδατοσφαίριση
Για αγώνες υδατοσφαίρισης, η TANCo διαθέτει τους κατάλληλους ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων και τα χρονόμετρα 30 δευτερολέπτων, καθώς και το κατάλληλο λογισμικό. Επιπλέον, η TANCo διαθέτει μη ηλεκτρονικό εξοπλισμό όπως τέρματα κτλ.
 
     
 


  Συγχρονισμένη Κολύμβηση
Για τη συγχρονισμένη κολύμβηση, η TANCo σχεδιάσε και ανέπτυξε μία ολοκληρωμένη λύση που αποτελείται από 3 μέρη. Ένα ειδικό λογισμικό που αποτελεί την καρδιά του συστήματος το οποίο συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα, τα pocket terminals όπου γίνεται η αποστολή των βαθμολογιών από τους κριτές καθώς και ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων για την προβολή των δεδομένων.
 
 Εταιρεία Προϊόντα
Έργα
Αντιπρόσωποι
Περισσότερα
Δραστηριότητες
Φιλοσοφία
Άνθρωποι
Ιστορία
R&D
Πιστοποιητικά
Αθλητισμός
Πληροφόρηση Επιβατών
Πληροφόρηση Κοινού
Διαχείριση Κυκλοφορίας
Πελάτες
Αθλητικές Διοργανώσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες
Φωτογραφικό Υλικό
Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ασία
Αφρική
Συνεργάτες
Υποστήριξη
Επικοινωνία
Χάρτης Πλοήγησης
Καριέρα
Επίσημη Ιστοσελίδα        Βρείτε μας στο:
 
Γραφεία Ελαιών 12, 13123 Ίλιον, Αθήνα, Ελλάδα - Τηλ: 210 2618 600, Φαξ: 210 2633 486, e-mail: tanco@tanco.gr
TANCo electronics Α.Ε. - Copyright © 2012 - All rights reserved