Αρχική Select Language ηλεκτρονικοί πίνακες, συστήματα χρονομέτρησης, ηλεκτρονικές πινακίδες LED, ηλεκτρονικά χρονόμετρα, φωτεινοί πίνακες

Πληροφόρηση Επιβατών

 
  Η TANCo electronics λαμβάνοντας υπόψη της τις ανάγκες για αποτελεσματική πληροφόρηση των επιβατών, σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτρονικές πινακίδες με βάση την τεχνολογία LED. Οι ηλεκτρονικές πινακίδες προβάλουν μηνύματα για αφίξεις - αναχωρήσεις και δρομολόγια και μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους σταθμούς των μέσων μαζικής μεταφοράς. Επίσης, οι ηλεκτρονικές πινακίδες προβάλουν μηνύματα ένδειξης προορισμού οχημάτων και μπορούν να τοποθετηθούν εντός των μέσων μαζικής μεταφοράς. Τα προϊόντα μας ολοκληρώνουν την ομαλή λειτουργία των σταθμών επιβατών και των μέσων μαζικής μεταφοράς και οι επιβάτες ενημερώνονται άμεσα και με ευκολία.  
 
 

Αεροδρόμια

Σειρές προϊόντων: Ηλεκτρονικά Συστήματα Αφίξεων - Αναχωρήσεων, Ένδειξης Προορισμού Οχημάτων (Ηλεκτρονικοί Πίνακες, Οθόνες, Monitors).

Περισσότερα.


 
     
 

Λιμάνια  

Σειρές προϊόντων: Ηλεκτρονικοί Πίνακες Αφίξεων - Αναχωρήσεων, Δρομολογίων. Οι ηλεκτρονικοί πίνακες μπορεί να είναι διαφόρων διαστάσεων, μονόχωμοι, δίχρωμοι ή έγχρωμοι και ανάλογα με το μοντέλο μπορούν να απεικονίζουν κείμενο και γραφικά ή να επιτρέπουν την αναπαραγωγή βίντεο.

Περισσότερα


 
     
 

Στάσεις Λεωφορείων  

Σειρές προϊόντων: Ηλεκτρονικές Πινακίδες Ένδειξης Χρόνου Αφίξεων Λεωφορείων, Έξυπνες Στάσεις.

Περισσότερα


 
     
 

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς  

Σειρές προϊόντων: Ηλεκτρονικές Πινακίδες Ένδειξης Προορισμού Οχημάτων (τραίνα, μετρό, λεωφορεία, τραμ, τρόλλεϋ, πλοία κλπ).

Περισσότερα

 
 Εταιρεία Προϊόντα
Έργα
Αντιπρόσωποι
Περισσότερα
Δραστηριότητες
Φιλοσοφία
Άνθρωποι
Ιστορία
R&D
Πιστοποιητικά
Αθλητισμός
Πληροφόρηση Επιβατών
Πληροφόρηση Κοινού
Διαχείριση Κυκλοφορίας
Πελάτες
Αθλητικές Διοργανώσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες
Φωτογραφικό Υλικό
Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ασία
Αφρική
Συνεργάτες
Υποστήριξη
Επικοινωνία
Χάρτης Πλοήγησης
Καριέρα
Επίσημη Ιστοσελίδα        Βρείτε μας στο:
 
Γραφεία Ελαιών 12, 13123 Ίλιον, Αθήνα, Ελλάδα - Τηλ: 210 2618 600, Φαξ: 210 2633 486, e-mail: tanco@tanco.gr
TANCo electronics Α.Ε. - Copyright © 2012 - All rights reserved